Başrollerini Timothée Chalamet ve Zendaya'nın paylaştığı, Amerikalı yazar Frank Herbert’ün çok satan romanından uyarlanan Dune'un devam filmi Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki, 1 Mart’ta tüm dünyayla birlikte IMAX, 4DX ve ScreenX formatlarıyla Paribu Cineverse’te vizyona giriyor.

Dağıtımcılığını TME Films’in üstlendiği film, vizyon öncesi 27 Şubat Salı günü Paribu Cineverse İstinye Park’ta gerçekleşen ön gösterimiyle izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yönetmenliğini Denis Villeneuve’ün üstlendiği film, ailesini yok edenlere karşı intikam savaşı başlatan Paul Atreides'in hikayesini konu ediniyor. Paul, Harkonnen ailesinin saldırısından kurtulduktan sonra, Fremenlerle birlikte yaşamaya başlar. Fremenlerin yardımıyla, Arrakis'in kontrolüne yeniden sahip olmak ve evrenin kaderini değiştirmek için mücadele eder. Hayatının aşkı ve bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Paul, yalnızca onun öngörebileceğini korkunç bir geleceği engellemek için zorlu bir mücadeleye girişir.