Songül Uzunoğlu isimli bir kadın, dudaklarına estetik bir görünüm kazandırmak için Antalya'da bir güzellik merkezine gidince hayatı altüst oldu. Talihsiz kadının dudakları dolgudan sonra simsiyah oldu.

Uzunoğlu bu süreçte çok acı çektiğini, yemek yemek ve su içmek gibi temel ihtiyaçlarını bile karşılayamadığını vurguladı. Estetik mağdurlarını görünce ağlamaya başladığını ifade eden genç kadın, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan başka estetik mağdurları olduğunu da belirtti.

DUDAK OLMAYINCA OLMUYOR

Uzunoğlu, "Psikolojimdeki acı kaybın karşılığı yok. Yanlış uygulanan estetiklerin sonucu vahim olabiliyor, ölümle sonuçlanabiliyor. Ben gülmesini unuttum, mimiklerimi kaybettim. Kahve içmeyi, sıcak yemek yemeyi özledim. Dudağınız yoksa siz tam olamıyorsunuz." ifadelerini kullanarak acısını dile getirdi.

DUDAKLARINDAKİ DOKULAR ÖLDÜ

Genç kadın Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gitti, buradaki tetkikler sonucunda dudaklarındaki dokuların öldüğünü ve damarların tıkandığını öğrendi. Mahkeme sürecinin de hala devam ettiğini bildiren genç kadın, "Ağrıya dayanamıyordum. Hastanenin Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan doku nakli yaptı. En az 5-6 operasyon daha geçireceğim." dedi.