ABD Başkanlık Seçimleri'nde kaybetmesinin ardından ABD Başkanı Donald Trump'a ikinci şok oğlundan geldi. En büyük oğlu Donald Trump Jr.'ın koronavirüs (covid-19) testi pozitif olarak sonuçlandı. Trump'ı oğlunun danışmanı tarafından yapılan açıklamada, Donald Trump Jr.'ın semptom göstermediği, tüm koronavirüs yönergelerini takip ederek izolasyon ve karantina sürecine girdiği ifade edildi.

TRUMP'IN EN BÜYÜK OĞLU COVİD-19 OLDU

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Beyaz Saray'dan gelen koronavirüs haberleri ile çalkalandı. Gelen bilgilere göre, Donald Trump'ın en büyük oğlu Donald Trump Jr.'ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

EŞİ VE EN KÜÇÜK OĞLU DA KORONA

Donald Trump'a diğer şok eşinden ve en küçük oğlu Barron'dan geldi. Beyaz Saray'da bazı üst düzey çalışanlar, Trump'ın eşi First Lady Melania Trump ve en küçük oğlu Barron da koronavirüse yakalandı. Hatırlanacağı üzere ABD Başkanı Donald Trump da geçtiğimiz aylarda yine eşiyle birlikte koronavirüse yakalanmış, Walter Reed Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 

KORONAVİRÜSE İNANMIYOR, 'MASKE KORUMUYOR' DİYORDU

Trump'ın en büyük oğlu Trump Junior, koronavirüse karşı alınan tedbirlere karşı çıkıyordu. Geçtiğimiz ayın son günlerinde bir röportaj veren Trump Jr., koronavirüs kaynaklı olarak hayatını kaybeden kişi sayısının neredeyse sıfır olduğunu iddia etmişti. Ayrıca Facebook üzerinden yaptığı paylaşımda maske takmanın coronavirüse karşı hiçbir etkisi olmadığını iddia etmesi ile de Facebook kullanıcılarından büyük tepki almıştı. Twitter hesabında ise hidroksiklorit hakkında bir bilgilendirme videosu paylaşmış ancak söz konusu video daha sonra sansürlenmişti.