Dolunay ne zaman 2021? Dolunay ritüeli nedir? Dolunay etkileri neler? 2021 yılının ilk dolunayı ateş burcunda gerçekleşecek. Dolunay yarın 9 derecede Jüpiter ile karşıtlık yaparak Türkiye saatine göre 21.16'da başlayacak.

ASLAN DOLUNAYI VE ETKİLERİ

  • Dolunay sonlanma,arınma enerjilerini taşır.
  • Gizli olan konuların açığa çıkması söz konusu olacaktır..
  • Patlama enerjileri taşıyan bir dolunay.
    Bu dolunay da özgürleşmek isteğimiz ön planda sahip olduğumuz değerler
  • gündemde olacak!
  • Duygusal patlamalar, ani çıkışlar bitişler ve başlangıçlar…
  • Aslan Dolunayı gerçekleşirken baskı ile değişim dönüşümler sert olur, olaylara beklenmedik tepkiler verebiliriz.
  • Aslan kendini ortaya koymak ister ve özgüveni tavan yapan bir özelliği vardır. Bu durumda özgüvenin sarsılması ve güven konularında sıkıntılar olabilir.

Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler:

YÜKSELEN KOÇ

Arkadaşlarla ilgili geriye dönük sorunlar gündeme gelebilir. Hobilerle, çocuklarla ve aşk hayatıyla ilgili harcamalarda artış olabilir. İş hayatında güç dengesini sağlamak önemli.

YÜKSELEN BOĞA

Anne, baba ve evle ilgili konulara yoğunlaşılacak bir dönem. İş hayatında yarım kalmış konular tekrar gündeme gelebilir. Hayata bakış şeklinde çok direten konumda olmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN İKİZLER

Yakın çevreyle olan ilişkiler ve ticaretle ilgili öngörülmeyen gelişmeler yaşanabilir. Dış ülkeler ya da hukuki süreçlerle alakalı geçmiş konular gündeme gelebilir. Hiçbir konuya takıntı yapmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YENGEÇ

Kazançlarla, harcamalarla ve kişinin kendini değerli hissetmesiyle ilgili konular gündemde olacak. Arkadaşlarla alacak-verecek ilişkileri pürüz çıkarabilir. İkili ilişkilerde kıskançlıktan ve manipülasyonlardan kaçınmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN ASLAN

Kişinin fiziksel konularda ve bireysel kararlarda kendini daha yoğun ortaya koyacağı bir dönem olacak. İkili ilişkilerde geçmiş konular gündeme gelebilir. Bu dönemde sağlık konuları ve çalışma ortamı da zorlayıcı olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Kişinin kontrolü dışındaki olayları sakinlikle izlemesi gereken bir dönem. Eğitim ve ticari konular zorlayıcı olabilir. Çalışma arkadaşları ile eski konular gündeme gelebilir. Çocuklara çok baskıyla yaklaşmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

Arkadaşlar ve gruplara dair bazı sorunlara odaklanmak gereken bir dönem. Eski sevgililerle ilgili konular gündeme gelebilir. Aile ilişkilerinde güç savaşlarına girmemeye gayret edilmeli.

YÜKSELEN AKREP

Kariyer konuları ve sorumlulukların ağırlıklı gündemde olacağı bir dönem. Aile ilişkilerinde geriye dönük problemlerle ilgili denge kurmaya çalışılabilir. Yakın çevre ve kardeş ilişkilerinde güç savaşlarına girmemeye gayret edilmeli.

YÜKSELEN YAY

Kalıplaşmış inançların ve bakış açısının gündemde olacağı bir dönem. Geriye dönük bazı fikirlerin günlük hayat akışı ile uyumsuzluğu değişime zorlayacaktır. Maddi konularda bu dönem hırslı olmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN OĞLAK

Başkalarından elde edilen gelirlerin ve paylaşımlı paraların gündemde olacağı bir dönem. Geçmişe dönük harcamaların da gündeme gelmesi söz konusu. Bu dönem otoriter yaklaşımlardan uzak durulmalı.

YÜKSELEN KOVA

İkili ilişkiler ve biz denilen alanların gündemde olacağı bir dönem. Aile ilişkileri ve evle ilgili bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalınabilir. Bu dönem gizli düşmanlıklara dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BALIK

İş ortamının ve sağlık konularının gündemde olacağı bir dönem. Yakın çevreyle olan ilişkiler, kardeşler bu dönemde yok sayılan bazı sorunların gün yüzüne çıkmasına sebep olacak. Arkadaşlarla güç savaşına girmekten uzak durulmalı.