18 Ekim 2020 günü Star TV'den ekranlara gelecek olan Menajerimi Ara dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 8. bölümü geçtiğimiz gün ekranlara gelmişti. Peki Menajerimi Ara 8. bölümde neler yaşandı? Haberimizin ilerleyen bölümlerinde Menajerimi Ara 9. bölüm fragmanını izleyebilir, 8. bölümün özet metnini okuyabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara dizisinin detayları...

MENAJERİMİ ARA 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mayda'nın ajansın başına geçmesiyle her şeyin rengi değişmiştir. Dicle ise her şeyi yoluna koymak için Mayda ile yüzleşerek Kıraç'la arasındaki gerçek ilişkiyi açıklar. Ancak her şeyi düzeltmek isterken işleri daha da karışık bir hale getirmiştir. Öte yandan Çınar ve Feris, büyük bir etkinlik için hazırlandıkları esnada karşı karşıya kaldıkları krizi çözmek zorundadır.

Ajansta çalışanlar, yılın etkinliğiyle ilgili tüm sorunların çözüldüğünü düşünse de herkeslie birlikte onlar da bir sürprizle karşı karşıya kalırlar. Tabii bu sürpriz, Beren'in Dicle hakkında öğrendiklerinin yanında oldukça küçük bir sürpriz olarak kalmaktadır. 

MENAJERİMİ ARA 9. BÖLÜM FRAGMANI