İğrenç olaydan sonra mağdurun ifadesine SABAH ulaştı. İstismara maruz kalan küçük çocuğun, kendisine iş yerinde önce uyuşturucu madde verildiğini sonrasında ise farklı kişiler tarafından da istismara uğradığını anlattı.

İstanbul Şişli'de bir çocuğa uyuşturucu madde vererek defalarca tecavüz eden ayrıca bu anları fotoğraflayarak şantaj yaptığı yabancı uyruklu bir şahıs Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalanarak gözaltına alınmıştı. Olay, geçtiğimiz günlerde saat 00.30 sıralarında Şişli Kuştepe Mahallesi Huduk Sokak üzerinde meydana vuku bulmuştu. İddiaya göre emniyete giden Afganistan uyruklu Shakir İ isimli., 16 yaşındaki kardeşine Afganistan uyruklu bir şahıs tarafından bir depoda uyuşturucu madde verildiğini söyledi. Shakir İ isimli, kardeşine uyuşturucu madde satan şüphelinin silahının da olduğunu söylemesi ile Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

İğrenç olay

UYUŞTURUCU MADDEYLE BİRLİKTE YAKALANDI

Yaşanan olaydan sonra çalışma başlatan Kağıthane polisi, söz konusu adrese operasyon gerçekleştridi. Yapılan operasyonda depoda bulunan Pakistan uyruklu Ghosuddin isimli şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Polisin şahsa ait olan depoda yapılan aramalarda bir ruhsatsız tabanca ile birlikte uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen üç bin 800 lira ve 27 dolara el geçirildi.

İğrençlik

ŞANTAJ ZORUYLA İSTİSMARA ZORLAMIŞ

Gözaltına alınan Ghosuddin emniyetteki ifadesinde, uyuşturucu madde almak için kendisine gelen çocuğun boğazına bıçak dayadığı kimliğine ise el koyduğunu itiraf etti. Şüpheli Ghosuddin'in, kimliğini gasp ettiği çocuğa, uyuşturucu madde verdikten sonra tecavüz ettiğini ayrıca daha sonra da bu anları fotoğraflaladığı kendisine şantaj yaptığını ifade ettiği ortaya çıktı. Gözaltına alıan şüphelinin bu olaydan sonra da fotoğrafını çektiği çocuğu, cinsel ilişkiye zorladığını, kabul etmediği taktirde ise fotoğrafları yayacağını söyleyerek tehdit ettiği belirtildi.

BAŞKALARI DA İSTİSMAR ETMİŞ

İfadesine başvurulan 16 yaşındaki mağdur çocuk ise hurdacılık yaptığını şüpheliyi de yaptığı işten dolayı tanıdığını 4-5 aydır kendisine uyuşturucu madde verilerek şantajla istismara maruz kaldığını uyuşturucu maddenin etkisindeyken aynı iş yerinde çalışan farklı kişiler tarafından da istismara maruz kaldığını söyledi. Mağdur çocuk istismar devam edince durumu ağabeyine anlatarak kendisine istismarda bulunan kişilerden şikayetçi olduğunu belirtti.

Para istedi vermeyince...

"PARA İSTEDİ VERMEYİNCE İFTİRA ATTI"

Emniyette ifadesi alındıktan sonra "Uyuşturucu madde ticareti", "çocuğa cinsel istismar", "gasp" ve "şantaj" suçlardından hakkında işlem yapılan Pakistan uyruklu şüpheli Ghosuddin nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlikte ifade veren şüpheli 5 çocuk babası olduğunu, uyuşturucu madde kullanmadığı, mağdur çocuğun kendisinden 200 lira para istediğini vermeyince de iftira attığını söyledi.

TUTUKLANDI

Mahkeme şüphelinin ifadesinin ardından mağdur çocuğun şüpheliye iftira atacak herhangi bir sebep bulunmadığını, şüphelinin mağdur çocuğa uyuşturucu içirerek halsiz kaldığı bir anda istismara maruz bıraktığını beyan ederek 'Çocuğun Cinsel İstismarı' suçundan tutuklanmasına karar verdi. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilriken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor.