Ekranların usta oyuncusu Erkan Can, aldığı radikal karar ile hayatını tamamen değiştirdi. 50 yıllık izci olduğunu belirten Can, çekme karavan aldı. Usta isim "1974'ten beri izciyim, kamp hayatını biliyorum, 65 yaşındayım. Yıllarca kamplarda arazide uyuduk, bu saatten sonra konforlu kamp hayatı yaşamak istiyorum" dedi.

"ARTIK DAHA HUZURLUYUM"

Deprem sonrası konforlu ev hayatından vazgeçip kamp hayatına adım atan Can, "Karavan geldi şeklim şemalim değişti. Artık daha huzurluyum" diye konuştu. Fransız yatağı, banyosu, buzdolabı, yenilenebilir enerjisiyle sağlanan sınırsız sıcak suyu bulunan karavanı sayesinde hayatının değiştiğini anlatan Can, şöyle devam etti:

"HAYATLARI KÜÇÜLTMEK KENDİ RUHUMUZA VAKİT AYIRMAK LAZIM"

"Oyuncular olarak hayatımız karavanda bekleyerek geçiyor zaten. Ama bu başka. Hayatları küçültmek, iki günlük dünyada kendi ruhumuza vakit ayırmak lazım. Artık bu karavan benim yazıhanem. Senaryolarımı burada okuyorum. İşime konsantre oluyorum. Eşimi dostumu ağırlıyorum. Karavan geldi şeklim şemalim değişti. Artık daha huzurluyum."

"KRAL YENİ TAHTINA KAVUŞTU"

Birçok sosyal medya kullanıcısı usta oyuncunun karavana geçmesiyle ilgili "Kral yeni tahtına kavuştu" yorumlar yaparken bazı sosyal medya kullanıcıları da artık evi olan karavana ne ad koyduğunu merak etti.

KARAVANA KOYDUĞU İSİM MERAK KONUSU OLDU!

Ünlü isim karavanına Sankofa ismini koyduğunu açıkladı. Can, "Sankofa bir Afrika felsefesi. 'Geçmişte bıraktığın şeyleri geriye dönüp arayıp bulmakta sakınca yok, geriye dön, bul ve tamamla' diyor. "Ben de geriye dönüp en büyük hayalimi gerçekleştirdim. Böylece ailemle birlikte dağ başında, ormanda, deniz kenarında sessizliğin sesini dinleyeceğim. Hatta gezi programları ve belgeseller çekeceğim" dedi.

KARAVANIN FİYATINI DA AÇIKLADI

Su geçirmez, tek parçadan oluşan çekme karavan için ruhsata ihtiyaç yok. O1 belgesiyle kullanılabilen çekme karavanın standart boş paketi 270 bin liraya satılıyor.