Denizli'nin Çınar Meydanı'nda bir erkek, kendisi için kavga eden üç kızın arasında kaldı. Genç adamın zor anlar yaşadığı kavga, tarafların bankamatik sırasında tesadüfen karşılaşmasıyla meydana geldi. Gelen bilgilere göre para çekmek için bankamatiğe gelen gençler arasında bir tartışma başladı. Tartışma kısa süre içinde çirkinleşti ve kızların arasında kavga çıktı. Kızlar önce birbirlerine hakaret ettiler, ardından saç baş birbirlerine girdiler. O anları gören vatandaşlar duruma müdahale etti.

İKİ DAKİKA ARAYLA YENİDEN KAVGAYA TUTUŞTULAR

Kızlar, orada bulunan erkek şahıs için kavga etmeye başladı. Civardaki vatandaşlar olanları hayretler içinde izledi. Kızların kavgasında yumruklar ve tekmeler konuştu. Üç kızın arasında kalan erkek, kızların kavgasına engel olmak isteyerek araya girdi. Ancak kızlar bir türlü durulmayınca olaya polis müdahale etti. Müdahalenin ardından kavga kısa süreliğine son buldu. Kızlar 20 metre ilerledikten sonra yeniden kavgaya tutuştu.

Meğer hepsi aynı erkekle arkadaşmış

Kızların kavgasındaki asıl nedenin, orada bulunan erkek olduğu öğrenildi. Öne sürülen iddialara göre, erkek şahsın kavgaya tutuşan iki kızla daha önceden sevgili olduğu belirtildi. İkinci kavgaya yeniden polis müdahale etti. Çevredeki vatandaşlar da gençleri ayırıp tatlı dille uyardı. Böylelikle ikinci kavganın büyümesi engellendi. Gençler olayın ardından dağıldı.