İzmir'den gelen deprem haberi Türkiye'nin gündemine oturdu. Her dakika yeni bir haberin geldiği İzmir depremiyle ilgili olarak, depremi hisseden diğer illerle ilgili de bilgilendirme yapılıyor. İzmir depreminin hissedildiği illerden biri olan Denizli'de de can ve mal kayıplarıyla ilgili bilgilendirme, Denizli Valisi Ali Fuat Atik tarafından yapıldı.

Denizli'de can kaybı yok

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İzmir'deki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini gönderdi. Depremin şiddetinin Denizli'ye kadar ulaştığını vurgulayan Atik, depremin herhangi bir can veya mal kaybına sebebiyet vermediği bilgisini aktardı.

İzmir'de enkaz altında kalanlar var

Deprem 6.6 şiddetinde ve yerin yaklaşık olarak 16 kilometre derininde meydana gelerek İzmir Bayraklı'da pek çok binanın yıkılmasına sebep oldu. Bazı vatandaşların enkaz altında kaldığı, ilgili ekiplerin vatandaşları enkaz altından çıkarmak için çalışmalar gerçekleştirdiği öğrenildi.

Depremde İstanbul zarar gördü mü?

Depremin hissedildiği İstanbul ilinde; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi. Deprem İstanbul'da da çok yoğun bir şekilde hissedildi. Depremin uzun sürmesi vatandaşların korkuya kapılmasına sebep oldu.