Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye ve dünyanın dört bir yanından bölgeye yardım gelmeye devam ediyor.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremin ilk anından itibaren "devlet bölgede yok", "yardımlar yerine ulaşmıyor", "AFAD çalışmıyor" algısı yapıldı.

10 ilde büyük yıkıma neden olan ve 38 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği depremlerde ilk günden itibaren devlet-millet el ele yaraları sarmak için harekete geçerken, özellikle sosyal medyada organize bir algı oluşturuldu.

AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent'e ünlü manken Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler geldi.

"AZ KALDI HAZIRLAN"

Akkaya paylaşımında, "Dünden defa kaç defa özür diledin acaba? Duruşsuzluk böyle bir şey! Saklayacak şeyi, olmayan adam elif gibi dik durur. İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan." dedi.

"BU FOTOĞRAFIN AÇIKLAMASI YOKTUR"

Haluk Levent'in, Sezgin Baran Korkmaz ile çekilen fotoğrafını da paylaşan Deniz Akkaya, "Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir. Bu bir özel uçak fotoğrafı değil, bu geçmiş davaları değil. Bu fotoğrafın açıklaması yoktur." dedi.