Dalgalara kapılarak boğulan ve gençliğinin baharında yaşamını yitiren Mert Akyüz'ün ölümünde yürek burkan bir detay ortaya çıktı. Anne Ayşe Akyüz'ün, oğlu Mert Akyüz'ü boğulmadan kısa bir süre önce cep telefonu ile kayda aldığı, kayıt esnasında, "Mert çok fazla açılma haydi gel." diye uyardığı görüldü.

Serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapıldı

Geçtiğimiz gün saat 17.00 sularında Kurucaşile ilçesi Karaman Plajı'nda meydana gelen olayda 21 yaşındaki Mert Akyüz, serinlemek için denize girdiğine akıntıya kapıldı. 

VATANDAŞLAR DURUMU FARK ETTİ

Çevrede bulunan vatandaşlar durumu fark edince hemen müdahale ederek Mert Akyüz'ü denizden çıkarttılar. İhbar üzerine sahile gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen genç çocuk yaşama tutunmayı başaramadı. Akyüz'ün annesinin feryadı yürek dağladı. Acılar içindeki anne, uzun süre oğlu için gözyaşı döktü.

SON ANLARINI GÖRÜNTÜLEDİ

Akyüz'ün annesi, son olduğunu bilmeden oğlunu görüntüye aldı. Görüntülerde Mert Akyüz'ün önce spor yaptığı, sonra denize girdiği görülüyor. Ayrıca annesinin, denizdeki dalgaları görüp oğlunu, "Mert çok fazla açılma, haydi gel." şeklinde uyardığı da görülüyor.