Mitingde yaptığı konuşmasında, “Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Vizyonda, programda, projede, yatırımda bizimle yarışacak siyasi rakip tanımıyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu öz güvenlerinin gerisinde, belediyelerde 30 yılı, iktidarda 21 yılı aşan müktesebatlarının bulunduğunu belirtti.

Ne Urfa’da ne de başka herhangi bir yerde millete asla yalan söylemediklerini insanları asla kandırmaya çalışmadıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Söylediğimizi yapmak için gece gündüz gayret gösterdik, yapamayacağımızı da zaten hiç ağzımıza almadık” dedi.

“VATANDAŞIMIZIN HER DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Siyasette aslolan sözünün eri olabilmektir. Şunu açık ve net ifade etmek isterim: Ülkemizin millî gelirini 21 yılda üç kat artırmış bir yönetim olarak vatandaşımızın her derdi bizim derdimizdir.”

Çalışanıyla, emeklisiyle, esnafıyla, çiftçisiyle, sanayicisiyle her kesimden insanın sıkıntılarını çözecek programa ve kararlılığa sahip olduklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, sadece bugünkü sorunların üstesinden gelme değil daha huzurlu, güvenli, müreffeh bir gelecek için mücadele etme sözü veriyoruz” dedi.