Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Hilmi Füzün'un öğle namazına müteakip Akhisar Yeni Camii'nde kılınacak cenaze namazına katıldı. 

'HAKAN SEN DE BİZE HAKKINI HELAL ET'

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları:

Çok sevdiğimiz bir kardeşimizi ahirete yolcu ediyoruz. Hakan kardeşimize uzun bir kardeşliğimiz vardı. Bu hep güçlenerek devam etti, bugünlere geldi. Buradan ayrı bir duamız var. Sevgili habibinin sancağı altında bizleri bir araya getir.

Aramızda özel bir hukuk da vardı. Her Kurban Bayramı'nda 'Bana vekalet ver illa sizin aileniz için kurban keseceğim' derdi. Son görüşmemiz böyle olmuştu. Hakan, sen de hakkını bize helal et.

Akhisar Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Akhisar İlçe Başkanı Hakan Füzün, 21 Temmuz’da kalp krizi geçirdi. Manisa Şehir Hastanesi’nde kaldırılan evli, 3 çocuk babası Füzün, tedaviye alınıp, anjiyo yapıldı.

Füzün, ardından da İzmir Tınaztepe Buca Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavisi süren Füzün, dün hayatını kaybetti.