Cübbeli Ahmet Hoca'nın kişisel Twitter hesabından rahatsızlığıyla ilgili iki farklı açıklama gelince kafalar karıştı. Cübbeli Hoca'nın rahatsızlığı ne?

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, rahatsızlandı.

Son günlerde İTO seçimleri ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile girdiği polemikle gündemde olan Cübbeli Ahmet Hoca, dün akşam yapacağı sohbet programını iptal etti.

Ancak Cübbeli Hoca'nın Twitter hesabından rahatsızlığının ne olduğuyla ilgili yapılan iki farklı açıklama kafaları karıştırdı. Cübbeli Hoca grip mi oldu yoksa ilaç alerjisi nedeniyle hastanede tedavi altına mı alandı?

Cübbeli Ahmet Hoca Twitter hesabından yaptığı ilk açıklamada, "Grip salgını sebebiyle âni gelişen bir rahatsızlıktan dolayı bu akşamki Hoca Ahmet Yesevi Derneği (HAYDER) sohbetine gelemeyeceğim, sohbet tamâmen iptâl edilmiştir, inşâallâh haftaya buluşuruz." dedi.

SONRA ‘İLAÇ ALERJİSİ’ DENİLDİ

Cübbeli Ahmet Hoca'nın hesabından yapılan ikinci paylaşımda ise "Cübbeli Hoca, bir ilaç alerjisi sebebiyle hastânede tedâvî görmekte olduğu için bu akşam yapılması planlanan sohbet yerine Hocamızın daha önce Muğla'da yaptığı çok mühim bir sohbet saat 20.30'da ilk kez yayınlanacaktır. Tüm sevenlerine selâmları var, duâlarınızı eksik etmeyin." denildi.