İngiliz ve İtalyan basınları tarafından yapılan haberlere göre dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, takas yoluyla başka bir takıma transfer olarak Juventus kariyerini noktalayacak.

Gelen bilgilere göre, Juventus'un efsane futbolcularından, teknik adam Andrea Pirlo, takım oyunu anlaşına sahip olmasından ötürü bireysel oynamakta ısrarcı olan Cristiano Ronaldo'nun takımda yeri olmadığını düşünüyor.

RONALDO'NUN YENİ DURAĞI İNGİLTERE

Yapılan haberlere göre Ronaldo, kariyerinin son yıllarında yıldızının parladığı İngiltere Ligi'ne geri dönüş yapabilir. Juventus'ta bireysel oynayarak topu sürekli kendine istemesinden ötürü eleştiri oklarının hedefi haline gelen Ronaldo, eski takımı Manchester United'a geri dönüş yapabilir.

RONALDO-POGBA TAKASI SÖZ KONUSU

2016 yılı yaz transfer döneminde, 105 milyon Euro bedelle Juventus'tan Manchester United takımına geri dönen Paul Pogba, istenen performansı gösteremediğinden ötürü taraftarlar tarafından sık olarak eleştirilmiş, dönemin teknik adamı Jose Morinho ile anlaşamadığı öne sürülmüştü.

Kariyerinin son yıllarında olan Cristiano Ronaldo'nun eski takımına döneceği iddiaları gündemi meşgul ediyor. İddialara göre Ronaldo ve Pogba takası için görüşmeler gerçekleştirilebilir.