On yılı aşkın bir süre önce Kanal D'den ekranlara gelen, sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar ile adını duyurduktan sonra önü açılan başarılı oyuncu ve yazar Zeynep Koçak, sosyal medya platformu Instagram üzerinden kendisine atılan müstehcen bir mesajı ifşa etti. Son yıllarda imajında yaptığı büyük değişiklikler ile adı sık sık gündeme gelen Zeynep Koçak, 'toplumun kanseri' olarak nitelendirdiği bir sapığın kendisine attığı mesajı Instagram hesabı üzerinden yayınladı.

ZEYNEP KOÇAK'A İĞRENÇ MESAJ!

Instagram uygulamasının "hikayeler" bölümüne bir fotoğraf yükleyen oyuncu ve yazar Zeynep Koçak, "Ben bunu paylaşırken utanıyorum sen yazarken utanmıyorsun. Siz bu toplumun kanserisiniz, topunuz yok olun inşallah." mesajıyla bahsi geçen sapığı ifşa etti. 

Utanmaz bir sapık tarafından yazılan mesajda ağır küfürler ve müstehcen tehditler yer aldığı görüldü. Zeynep Koçak ise bu rezilliğe sessiz kalamadı ve adamı ifşa etti.

ÇGHB'nin yıldızı Zeynep Koçak sık sık imajıyla gündeme geliyordu

Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki en başarılı oyuncu ve yazarlardan olan Zeynep Koçak, programın yayınlandığı dönemlerde oldukça zayıf olmasıyla dikkat çekiyordu. Yılmaz Erdoğan'ın "Kürdan Kız" lakabını taktığı Zeynep Koçak, geçen zaman içinde imajında köklü değişiklikler yaparak gündeme geldi. İşte Zeynep Koçak'ın değişimi...