Sultanbeyli'deki çocuklar, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e bir mektup gönderdi. Mektupta sokaklarında bulunan çocuk parkının yenilenmesini isteyen miniklerin bu isteği, Sultanbeyli Belediyesi'ne mensup ekipler tarafından kısa sürede gerçekleştirildi. Ekiplerin çalışmalarıyla çocuklar, hayalini kurdukları yeni parklarıyla buluştu. 

MEHMET AKİF ERSOY PARKI YENİLENDİ

Üç çocuk bir araya gelerek Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e bir mektup gönderdi. Mektupta yazanlara göre çocuklar, sokaklarında bulunan Mehmet Akif Ersoy parkının yenilenmesini istiyordu. Miniklerin bu talebi belediye tarafından kabul edildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocukların isteğini gerçekleştirmek için hemen işe koyuldu ve park bugün hem mektup yazanların, hem de diğer çocukların kullanıma açıldı.

"HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ"

Başkan Keskin, Sultanbeyli ilçesine hizmet etmeyi sürdürdüklerini ifade ederek 11 Kasım 2020 Milli Ağaçlandırma Günü için de ilçenin farklı yerlerinde fidanlama çalışmaları yaptıklarını duyurdu. Mehmet Akif Ersoy Parkı için de çocukların kendilerine mektup yazarak ulaştıklarını, bu sebeple harekete geçtiklerini söyledi. Parkın çocukların hizmetine açıldığını duyurdu.

Başkan Keskin, parkın çocuklara ve mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni etti. Ayrıca Başkan Keskin, belediyeye mektup yazan çocuklara kitap hediye etti. 

Amasya Caddesi'nde sosyal yaşam alanı projesi

Başkan Keskin, Sultanbeyli ilçesindeki sosyal yaşam alanlarının hızla arttığını, bu doğrultuda Amasya Caddesi'nde büyük bir projeye imza attıklarını söyledi. Sosyal yaşam alanının yapımına başlandığını söyleyen Başkan Keskin, Teferrüç Tepe Mesire Alanı ve Millet Bahçesi için de gereken adımların atıldığını ifade etti. Başkan Keskin, Sultanbeyli'ye yeşil alanları kazandırmayı sürdüreceklerini vurguladı.