Genç kızın ifadesine göre eski erkek arkadaşı 23 yaşındaki H.G 18 yaşındaki N.P'nin içeceğine uyku hapı attıktan sonra genç kıza cinsel saldırıda bulundu, bununla da yetinmeyip o anları gizlice görüntüye aldı.

GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ YAPTI

Genç kız, bir süre birlikte olduğu H.G'den ayrılmak isteyince hayatının şokunu yaşadı. H.G, gizlice kaydettiği görüntüleri ailesine gönderip, bulundukları semtte yaymakla tehdit etti.

Cinsel yolla bulaşan HPV virüsü ile mücadele ettiğini belirten genç kız, "Görüntüleri bana gönderdi. 'Evime gelmezsen görüntüleri ailene yollarım, internete yayarım' diyerek, şantaj yaptı. Korkup evine gittim. Bana ilaç verip uyutarak, tecavüz etti. Daha sonra virüs kaptığımı öğrendim, 1 yıldır tedavi görüyorum. Savcılığa giderek suç duyurusunda bulundum." dedi

SUSMAK İSTEMİYORUM

H.G.'nin gerekli cezayı almasını isteyen N.P, "Bugüne kadar hep korkup, sustum ama artık susmak istemiyorum. Can güvenliğim yok. Uzaklaştırma kararı verildi ama fayda etmiyor. Ailesi, arkadaşları her gün arayarak, mesaj atarak tehdit ediyor." dedi.