Kurduğu Çiftlik Bank ile çok sayıda kişiyi dolandıran Mehmet Aydın'ın hikâyesi dizi filme aktarılıyor. Daha önce Müslüm, Ayla, Naim gibi ilgiyle izlenen hayat hikâyelerini beyazperdeye aktaran Dijital Sanatlar'ın çekeceği dizinin adı Mehmet Aydın'ın lakabından yola çıkılarak "Tosun" oldu. Acun Ilıcalı'nın yılbaşında açtığı Exxen isimli platformda yayınlanacak proje 6 bölümlük mini dizi olarak çekilecek.

Cast çalışmaları devam eden diziyi Özer Feyzioğlu yönetecek. Çekimler mart sonunda başlayacak. Öte yandan Exxen'e "Hükümsüz" adlı diziyi de çeken Dijital Sanatlar'ın patronu Mustafa Uslu bir yandan da "Kesişme: İyi Ki Varsın Eren" filmi için hazırlık yapıyor.

Melisa Şenolsun "Star"la dönüyor

Yakın zamanda sevgilisi Umut Evirgen'in yönettiği filmde Belçim Bilgin, Levent Üzümcü, Bora Akkaş ve Esra Ruşan gibi ünlü oyuncularla kamera karşısına geçen Melisa Şenolsun, dizi setlerine dönüyor. Güzel oyuncu BKM'nin Exxen için hazırladığı "Star" dizisinde başrol oynayacak. Hakan Bonomo'nun yazdığı 8 bölümlük dizi "Bütün ışıklar üzerindeyken kimse seni göremez" sloganıyla çekilecek. Bertan Başaran'ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizide gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise seri katile dönüşen Yasemin'in hikâyesi anlatılacak. Melisa Şenolsun'un hayat vereceği Yasemin acımasızca bir kediyi öldüren ya da gözünü kırpmadan bir kadına kıyan adamları öldürecek.

Akrep dizisi bitiyor mu?

Demet Akbağ ve Evrim Alasya'yı buluşturan bu sezonun iddialı dizilerinden Akrep'in akıbeti merak konusu oldu. Usta televizyoncu İrfan Şahin'in Star için çektiği dizinin geçen haftalarda yayın günü değişmiş, cumadan perşembeye alınmıştı. Akrep'in şimdilik yayından kalkmasının sözkonusu olmadığı öğrenildi.  

Nergis Öztürk "Pera" dizisinde

Hazal Kaya ile Selahattin Paşalı'nın rol alacağı Netflix'in Pera dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Karga Seven Pictures'ın patronu Emre Şahin'in yöneteceği dizinin senaryosu Elif Usman'a ait. Mart ayında sete çıkması planlanan dizinin kadrosuna ödüllü oyuncu Nergis Öztürk de katıldı.

Ankara dizisinde yönetmen değişikliği

Tims&B'nin TRT'de ekrana gelecek Teşkilat dizisinin isim hakkı başka bir yapımcıda olduğu için projeye son olarak Ankara adı verilmişti. Ankara'da çekilen projenin ilk bölümlerini Yağız Alp Akaydın yönetmişti. Son gelen haberlere göre Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Ezgi Eyüboğlu ve Ezgi Şenler gibi ünlü isimleri buluşturan dizide yönetmen değişikliği yaşandı. Dizinin yeni yönetmeninin son olarak "Dilberay Küçük Dev Kadın" filmini çeken Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç olduğu belirtildi.

Kırmızı Kamyon'a yeni oyuncu

Başarılı televizyoncu Suavi Doğan'ın Ay Yapım'la kurduğu 10. Ev yapım şirketinin imza attığı "Kırmızı Kamyon" dizisi mart ayında seyirciyle buluşacak. Henüz yayın günü netleşmeyen dizinin kadrosuna son olarak Gönül rolüyle Toprak Sağlam katıldı. Sağlam, Yavuz'un (Fatih Al) eşi rolüyle seyirci karşısına çıkacak. 

Tansel Öngel Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu?

Bu sezonun en çok ses getiren dizilerinden Masumlar Apartmanı'nda Naci ile Safiye'nin aşkı her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Naci'ye hayat veren Tansel Öngel'in reyting rekortmeni diziyle ilk olarak 13 bölüm anlaşma yaptığı ortaya çıkmıştı. Ancak karakterin sevilmesi rolün uzamasına neden oldu. Son dönemde birçok dijital projeden de teklif alan Öngel'in projeye bir süre daha devam edeceği konuşuluyor.