Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in tedavi gördüğü zaman diliminde ataması yapanan Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Karakuş, bizzat Böcek tarafından geçtiğimiz günlerde görevden alındı.

BÖCEK HASTAYKEN ATAMA YAPILDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in hastalığından ötürü tedavi gördüğü dönemde, Genel Merkez'in talebi doğrultusunda Dr. Hüseyin Karakuş, Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu'nun kararı ile genel sekreter yardımcılığı görevine atanmıştı.

Önceki günlerde iyileşen ve makamına geri dönen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karakuş'u görevden aldı ve Özel Kalem Müdürlüğü'nde uzman olarak görev yapması hususunda karar verdi.

CHP İL BAŞKANI BAYAR'DAN BÖCEK'E SİTEM

CHP İl Başkanı Nusret Bayar, görevden alma hususunu değerlendirerek, Böcek'in görevine döner dönmez böyle bir atama yapmasını şık bulmadığını savundu. Bayar, "Sonuçta bu karar başkan tasarrufundadır ancak örgütlerden de tepkiler var." dedi. Bayar, telefonla aradığı zaman Başkan Böcek'e ulaşamadığını açıkladı.