Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yaprak dökümü yaşıyor. Bu bağlamda Muharrem İnce'yi kaybeden CHP'ye bir darbe de CHP'nin eski İstanbul adayından geldi. CHP'nin eski İstanbul adayı Mustafa Sarıgül, 'Türkiye Değişim Hareketi'ni partiye çevireceğini duyurdu. 'Türkiye Değişim Partisi' adıyla siyasete atılmaya hazırlanan partinin üyelerine de ulaşıldı. Mustafa Sarıgül'ün partisinde İstanbul İl Başkanı görevini yaparken görmek istediği isim Yusuf Polat oldu.

Fotoğraf: Coşkun Ağaryılmaz ve Mustafa Sarıgül

SARIGÜL'ÜN PARTİSİNDE ÖNEMLİ İSİMLER

Mustafa Sarıgül, partisi için A takımını kurdu. Bu bağlamda takımda hem CHP'den hem de TDH'den önemli isimler, ayrıca iş insanları da yer aldı. Partide Sarıgül'ün yanında baş gösterecek isimlerden biri, bir dönem Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı olan Mehmet Ali Oğuş oldu.

Sarıgül'ün yanında görmek istediği bir diğer isim ise Coşkun Ağaryılmaz oldu. İş adamı olan Ağaryılmaz, TDH Kocaeli İl Başkanı olarak da görev yapmıştı.

Cemiyet hayatında adı sık sık geçen Monik İpekel de Sarıgül'ün partisinde yer alacak. Monik İpekel, aynı zamanda Mustafa Sarıgül'ün de yardımcılık görevini üstlenmişti.

Son olarak CHP 22. dönem CHP Milletvekili Hasan Aydın'ın da TDP'de yer alacağı öğrenildi.