Son dönemlerde taciz ve tecavüz skandallarıyla gündemden düşmeyen Cumhuriyet Halk Partisi'nde Bu kez delilleri karartma rezilliği baş gösterdi. CHP'de her gün yeni bir skandal ortaya çıkarken, son olarak Muğla'dan bir taciz haberi gelmişti. O taciz haberine ilişkin yeni bir yüz kızartıcı detay ortaya çıktı.

Fotoğraf: Tacize uğrayan sekreter A.E.

CHP'NİN TACİZ OLAYLARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Hatırlanacağı üzere CHP'de taciz ve tecavüz vakaları patlak verdikten sonra yüz kızartıcı haberler arka arkaya gelmiş, CHP Muğla İl Başkanlığı'nda görev yapan 35 yaşındaki kadın sekreter A.E., 58 yaşındaki il delegesi Mehmet A. tarafından cinsel tacize uğradığı ortaya çıkmıştı. Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu konularla ilgili haftalarca tek kelime etmemesi de tepki çeken olaylardan biri haline gelmişti.

TACİZ OLAYINDA DELİLLER KARARTILDI

CHP Muğla İl Başkanlığı'nda görev yapan mağdur kadın, 35 yaşındaki A.E.'nin; görevini yaptığı günlerden birinde CHP İl Delegesi, ağabeyi gibi gördüğü 58 yaşındaki Mehmet A. tarafından parti binasında oldukları esnada cinsel tacize uğradığı bilgisinin ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra, olayda delillerin karartıldığı bilgisine ulaşıldı.

KAMERA KAYIT CİHAZI BİNA DIŞINA ÇIKARILDI

Olayın yaşandığı tarihdeki güvenlik kameralarının görüntülerini talep eden, bir çocuk annesi olan 35 yaşındaki A.E., il yönetiminden ret cevabını aldı. Öte yandan, Menteşe Belediyesi'nde görevli olduğu bilinen 3 kişilik teknik personel ekibinin de olayın yaşandığı gün kamera kayıt cihazını binadan dışarı çıkarıp, bir süre sonra geri getirdiği ifade edildi.


Editör: Ecem Köksal