Twitter üzerinden kaos yaratmaya çalışan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan KaftancıoğluSONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı'ya "hayvan" diye hakaret ettiği seviyesiz paylaşımlarda bulundu. Kaftancıoğlu'nun o paylaşımlarına cevap veren Hakan Bayrakçı ise ona haddini bildirmekten geri kalmadı.

BAYRAKÇI'NIN AÇIKLAMALARINI HAZMEDEMEDİ

Özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Bayrakçı, PKK ve Ermeni Soykırımı imalarını hatırlattı ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın da Kaftancıoğlu'nu eleştirdiğine parmak basarak Kaftancıoğlu'nun neden hala görevde olduğunu sormuştu.

Cemal Canpolat'ın imza topladığına da dikkat çeken Bayrakçı, imzaların neden geçersiz olduğunu sorarak, "Niye göreve getirmiyorsunuz? Engel oluyorsunuz. Adam imza toplamış. Yoksa Alevi diye mi?" ifadelerini kullanınca Kaftancıoğlu çıldırdı.

'HAYVAN' DİYEREK HAKARET ETTİ

Kaftancıoğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Bir pazar eğlencesi. Gençler; Resimdeki 'insan' (sakın ola ki hayvanlara hakaret edilmesin) randevu alarak hiç 'beğenmediği' kişiye övgüler düzerek profesyonel çalışmak istemiş. 

Güvendiğim bir başkasıyla çalıştığımı ifade edince de, tanımadığından olsa gerek Genel Merkezden iş koparabilmek için ahlaksız bir süreç tarif edip bari buna yardımcı olun diyebilecek kadar 'insan' biri. Kürekle ağzının ortasına vurmuştum tahmin edebileceğiniz üzere:) 

Gençler insan görünmeye değil insan kalmaya çalışan biri olarak pazar tavsiyem siz siz olun böyle 'insanlardan' olmayın ki insan kalabilesiniz. Son olarak itiraf edeyim sevimli bir 'insan.

HAKAN BAYRAKÇI'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Kendisiyle ilgili yazılan bu çirkin ifadelere medeni bir şekilde yanıt veren Hakan Bayrakçı şunları kaydetti:

CHP'ye ve bir Türk insanına yakışmayan siyasi görüşlerini biliyordum. Fakat iftiracı "muazzam!" karakterini bilmiyordum. İş yapmadığım yüzlerce siyasetçi var. Oldu. Hepsine kızdım mı, kızıyor muyum? Ah zeka! Ah seviyesizlik! Nelere kadirsiniz! Kaftancıoğlu, 3 tweetinde bana tam 5 kez hayvan demiş. Ne kadar dokunmuş sözlerim! İnsanı gerçek kızdırır. Bu 5 hayvan konusunda cevabım:

1.Hayvanları küçümsemeyelim
2.Onları hakaret için kullanmayalım.
3.Bazen öyle "insanlar" vardır ki, hayvanlar bile ondan daha terbiyelidir.