Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Cumhuriyetin tarihindeki en büyük cami olan Büyük Çamlıca Camisi'ne gidecek olan metro sisteminin yapımını üstlendi. Ancak vatandaşlara yapılacak bu hizmet, CHP'li zihniyetlerin rahatsızlık duymasına yol açtı. 

CHP'li milletvekili Şerafettin Turpçu, sosyal medya platformu Twitter'daki resmi hesabından hizmeti eleştirerek sözde ortada hiçbir kanun veya kuralın kalmadığını, herkesin istediği gibi iş yaptığını savundu.

HALKA YAPILAN HİZMETTEN RAHATSIZ OLDU

CHP'li milletvekili Şerafettin Turpçu, söz konusu hizmetler rahatsızlık duyunca sevgisini Twitter hesabı üzerinden dile getirdi. Cumhuriyet Gazetesi tarafından yayınlanan haberi alıntılayan Turpçu, ortada herhangi bir kanunun veya kuralın kalmadığı iddiasına sığınarak herkesin istediği işi istediği şekilde yaptığını, bunun sonunda herkesin üzüleceğini iddia etti. İşte söz konusu paylaşım...

ÇAMLICA CAMİSİ'NE GİDECEK RAYLI SİSTEMİN DETAYLARI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çamlıca Camisi'ne gidecek raylı sistem hattının yapımını üstlendi. Söz konusu karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu karar doğrutlusunda İstanbul'daki Üsküdar ilçesinde bulunan 'Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Metro hattında 4 durak yer alacak

Metro hattı, Altunizade Köprülü Kavşağı'ndan başlayacak ve Küçükçamlıca Mahallesi'nden geçip Ferah Mahallesi'ne ulaşacak. Oradan ilerleyip Çamlıca Camisi'ne kadar gidecek. Güzergah sırasına göre önce Altunizade, sonra Çamlıca Tepesi, ardından Ferah Mahallesi ile Çamlıca Cami istasyonu gelecek. Toplamda 4 durak olacak.