Muğla'da yaşanan korkunç olayda, eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından diri diri yakılıp, ardından üstüne beton dökülen Pınar Gültekin ile ilgili CHP'li Muğla Milletvekili'nin, katili savunduğuna ilişkin bir iddia ortaya atıldı. CHP'li milletvekilinin, acılı babaya davasından vazgeçmesi için teklifte bulunduğu iddia edildi.

'TAMAM BÖYLE BİR ŞEY YAŞANDI AMA DAVADAN VAZGEÇ'

Hürriyet yazarı Fatih Çekirge'nin ifadelerine göre CHP'li bir Muğla milletvekili, vahşice katledilen Pınar'ın babasına telefonla ulaşarak akıl almaz cümleler kurdu. Vekilin, "Tamam böyle bir şey yaşandı. Katil zaten cezasını çekecek, onun ailesi de perişan oldu. Gel sen de davandan vazgeç. Kamu davası sürecek zaten." dediği iddia edildi.

 

Babanın ise bunun üzerine davadan vazgeçmeyeceğini bildirerek, "Biri sizin kızınızı diri bir şekilde yakıp üstüne beton dökse siz böyle yapar mısınız?" diye sordu.

KATİLİN ANNESİ CHP İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİYMİŞ

Katilin annesi Ayten Avcı'nın Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olduğu belirlendi. Avcı'nın, olay yaşandıktan kısa bir süre sonra partiden istifa ettiği öğrenildi.