CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda kabul edilmesinden sonra resmi Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Kaftancıoğlu paylaşımında, Meclis'ten geçecek olan bir sonraki bütçenin halkın bütçesi olacağını savunarak, "At fava bekle." şeklinde bir paylaşımda bulundu.

DAHA ÖNCE DE DARBE İMASINDA BULUNMUTU

Daha önceden bir televizyon programına katılım gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hükümet ile ilgili olarak erken seçim ile veya başka bir yolla gideceklerini söyleyerek tüm eleştiri oklarının hedefi halnie gelmişti.

Yine buna benzer bir imada bulunan Kaftancıoğlu, Meclis'te kabul edilen 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin hemen ardından bir paylaşım yaparak, Meclis'ten geçecek olan bir sonraki bütçenin halkın bütçesi olacağını söyledi.

'HÜKÜMET MUTLAKA DÜŞECEK' DEMİŞTİ

Kaftancıoğlu daha önceden katılım gösterdiği bir televizyon programında erken seçim veya başka bir yol vasıtasıyla, "Hükümet muhakkak düşecek." iddiasını ortaya atan Kaftancıoğlu'nun sözlerinden sonra büyük tepkiler gelmişti.