Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) lehine anketler yapmasıyla bilinen anketçi Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait resmi bir aracı kullanırken çektiği görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı. Görüntülerde cama yansıyan logo, gerçeği ortaya koydu. Resmi araç kullanarak il dışına çıkan Özkiraz'a tepki yağdı.

TWİTTER'DAN PAYLAŞIM YAPTI

Özkiraz, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerindeki hesabıdan bir fotoğraf paylaşımında bulundu. Paylaşımda, Antalya'dan şort giyerek çıktığını, Kulu'da ise kar yağışına denk geldiğini yazan Özkiraz'ın fotoğrafında, arabanın ön camına logonun yansıdığı yazı görüldü. Fotoğraf yakınlaştırıldığında ise ön cama yansıyan yazıda, Antalya Büyük Şehir Belediyesi resmi araca ait kartın yer aldığı ortaya çıktı.

RESMİ ARAÇLA İL DIŞINA ÇIKTI

CHP yandaşı olarak tanınan Özkiraz'dan konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi. Öte yandan belediyeye ait resmi bir aracın, Özkiraz'a hangi amaçla, hangi görev için verildiği bilinmezken; Özkiraz'a, CHP'den başka bir kıyak geçilip geçilmediği de bilinmiyor.