CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

Sancar Twitter'dan, "Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım'' mesajını paylaştı. 

DAHA ÖNCE DE 3 VEKİL İSTİFA ETMİŞTİ 

Bu, son 1 ayda, CHP'den yaşanan dördüncü istifa. 29 Ocak'ta İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel CHP'den istifa ettiklerini açıklamıştı. 

Böylece CHP'nin Meclis'teki sandalye sayısı 135'e düştü. 

Teoman Sancar bundan kısa süre önce bir gazetede yer alan "Muharrem İnce'nin kuracağı yeni partiye geçecek iddiasını" yalanlamış, ''Bundan benim haberim niye yok. Deli saçması" sözleriyle o habere tepki göstermişti. 

TEOMAN SANCAR KİMDİR?

Teoman Sancar 1970 yılında Denizli'de doğdu. İş insanı olan Sancar, ilk ve ortaöğretimini Denizli'de tamamladı, Anadolu Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi bölümünde okudu.

1995 yılında iş hayatına atıldı. Denizli Emlakçılar Odası Bakanlığı yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve Grup Başkanvekilliği yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı görevini yürüttü. İnşaat sektörüyle uğraşmakta ve Denizli ilinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. Sancar, evli ve iki çocuk babasıdır.