Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu seferde siyasi rüşvet skandalına imza attı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, İmamoğlu'nun operasyon aparatı İbrahim Özkan aracılığıyla İYİ Parti belediye başkan adayına siyasi rüşvet teklif ettiğini açıkladı.

'SON GECE BİLE OPERASYONA MARUZ KALIYORUZ'

Sosyal medya hesabından "Kamuoyunun dikkatine!" notu düşerek oy verme işleminin başlamasına saatler kala açıklamada bulunan Coşkun, "Son gece bile CHP tarafından operasyona maruz kalıyoruz" dedi.

Coşkun resmi X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

'İMAMOĞLU'NUN OPERASYON APARATI İBRAHİM ÖZKAN ARACILIĞIYLA ADAYIMIZA SİYASİ RÜŞVET TEKLİF EDİLDİ'

Son gece bile CHP tarafından operasyona maruz kalıyoruz.

Dün bir ilçemizde, İmamoğlu'nun operasyon aparatı İbrahim Özkan aracılığıyla belediye başkan adayımıza siyasi rüşvet olarak bir iştirakin genel müdür yardımcılığı ve şimdiye kadar yaptığı seçim masrafının ödenmesi teklif edildi.

Bugün yine aynı ilçede, bir ilçe başkan yardımcımız rüşvet karşılığı beraberindeki bazı kişilerle istifa etti ve CHP'yi destekleyeceğini açıkladı.

'OPERASYONCULARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ'

Seçimden bir gece önce artık her şey millet iradesine kalmışken kurulan bu kumpasları görüyoruz.

İYİ Partililer de Türk Milleti de çok iyi görüyor. İYİ Parti'nin İBB'de ve 39 ilçede adayı vardır. İYİ Partililer adaylarının arkasında durmaya son ana kadar devam edecek.

Operasyonculara yer de fırsat da vermeyeceğiz. Kendilerini menfaat için satılığa çıkaranların bundan sonra sokağa çıkacak yüzü olmayacak.