Bir yandan seçim süreci yaklaşırken diğer yandan Millet İttifakı bileşenlerinin tehditleri devam ediyor.

“Helalleşeceğiz”, “Başörtüsünü serbest bırakacağız”, “Yasaklar ve sansürler olmayacak” ifadeleriyle inandırıcılıktan uzak maskeyle PR yapan Millet İttifakı’nın bileşenleri ve destekçileri, seçim yaklaştıkça kin ve intikam hırslarını dışa vuruyor.

Deprem felaketini fırsat gören ve "Erdoğan buradan şamar yer" diye düşünen zihniyet, bu 'özgüven' ile 'hesaplaşma' ve tehdit dilini kullanmaktan çekinmiyor.

Muhafazakar ve dindar seçmeni saflarına çekmek için 'takiye' yapan Millet İttifakı ve destekçileri, bir yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘diktatörlük’ ile suçlarken diğer yandan ise iktidara geldiklerinde gerçekleştirecekleri uygulamaları da itiraf ediyor.

CHP'Lİ MÜSLİM SARI: HESAPLAŞACAĞIMIZ KİTLELER VAR BİZİM

Habertürk'ün Açık ve Net programına katılan CHP Parti Meclisi üyesi ve Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Müslim Sarı, çıktığı canlı yayında tehditler savurdu.

Sinirli tavrıyla dikkat çeken CHP'li Müslim Sarı, "Hesaplaşacağımız kitleler var bizim. Hesaplaşılması gerektiğine inanan bir sürü kitle var bu ülkede. Şu doğru değil; 20 yıllık bir iktidarın üzerine geleceğiz ve ondan soran hiçbir şey yokmuş gibi davranacağız." söylemlerinde bulundu.