Türkiye Değişim Hareketi'ni parti haline getirerek siyasete dönüş yapmaya hazırlanan kurucu Mustafa Sarıgül, önümüzdeki günlerde yapacağı açıklamayla partisini resmen ilan edecek. Bu hususta ortaya atılan bazı iddialara göre, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) 20 milletvekili, Türkiye Değişim Partisi'ne (TDP) katılacak. Türkiye Değişim Hareketi Genel Sekreteri Hasan Aydın, bu iddiaları yanıtladı.

BİZ YÜZÜMÜZÜ MİLLETE DÖNDÜK

Türkiye Değişim Hareketi Genel Sekreteri Hasan Aydın, böyle bir çalışmaları olmadığını, yüzlerinin çoğunlukla millete dönük olduğunu dile getirdi. Kendilerine her yerden talep olduğunu, bu talepler arasında milletvekillerinin de yer aldığını belirten Aydın, böyle bir çalışmalarının olmadığını, herkese sıcak baktıklarını ancak oradan başlayacak bir çizgiyi uygun bulmadıklarını söyleyerek CHP'den milletvekillerinin partiye geçme gibi bir durumu olmadığını söyledi.

HER PARTİDEN ARAYAN VEKİLLER VAR

Aydın, her partiden arayan vekiller o lduğunu söyleyerek, "Tabii hepsi size gelelim gibi bir şey demiyor. Neler yapıyorsunuz, hangi çizgidesiniz, ortaya çıkınca ciddi olarak değerlendirme yapacağız diyenler var. Yani, 'ben artık bıktım buradan, sizin dinamizminiz iyi' diyenler de var. Bize müracaat edenlerin olduğunu söylemek ciddiyetsiz olur. Hiçbir milletvekili telefon açıp partinize ben de geliyorum gibi bir şey söylemez zaten, ancak ilgi var." dedi.