Eski CHP vekillerinden Barış Yarkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içindeki taciz ve tecavüz rezilliklerini ortaya çıkarmasından ötürü Halk TV'den kovuldu. CHP yönetimi, içindeki tacizci ve tecavüzcülere ilişkin tek kelime laf söylemezken, bu iğrenç olayları ifşa edenlere yöneldi.

'BARIŞ YARKADAŞ ŞOV YAPIYOR' DEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kendisine, CHP içindeki kimseler tarafından tacize uğradığı ihbarında bulunan pek çok kadın olduğunu söylemişti. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise Yarkadaş'ın şov yaptığını söylemişti. Oysa Kaftancıoğlu, gerçekten de Barış Yarkadaş'ın söylediği gibi CHP'deki rezillikleri örtüyordu.

KAFTANCIOĞLU, HALK TV'YE BASKI YAPTI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Barış Yarkadaş'ın ekranda yer almaması için Halk TV yönetimine baskı yaptığı iddiaları gündemde yer alırken, Halk TV yönetiminin Yarkadaş'ın her Salı günü katılım gösterdiği 'Şimdiki Zaman2 adlı programı yayından kaldırılmasına ilişkin karar aldığı öğrenildi.

HALK TV İLE OLAN YOLLARIMIZ 4. KEZ AYRILDI

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Barış Yarkadaş, yaklaşık 10 yıldır programlarına konuk olarak katıldığı Halk TV ile yollarının 4. kez ayrıldığını belirtti. Salı gecelerinde katılım gösterdiği, reyting rekorları kıran Şimdiki Zaman adlı programın yayından kaldırıldığını açıklayan Yarkadaş, Halk TV yönetimine ve katıldığı programa katkıda bulunan bütün emekçilere, bugüne kadar gösterdikleri dayanışmadan ötürü teşekkür etti.