Yaklaşık iki hafta önce Maltepe'de yaşanan olayda 23 yaşındaki mağdur Z.Y., CHP'nin Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz'ün, kendisine cinsel saldırıda bulunmasından sonra soluğu adliyede almıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli Umut Karagöz hakkında bir iddianame hazırlamış, söz konusu iddianame içinde "Cinsel Saldırı", "Tehdit" ve "Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından ötürü 24.5 yıla kadar hapis istemi yer almıştı.

CHP'DEKİ SKANDALIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Mağdur Z.Y.'nin anlattığına göre Umut Karagöz, kendisini daha önce çalıştığı bir kafeden tanıyordu. Mağdurun ifadesinde, söz konusu skandalın yaşandığı tarihte Z.Y.'nin, Ö.K. adlı bir yakın arkadaşıyla ve şüpheli Umut Karagöz ile beraber bir kafede, yaklaşık bir saat boyunca beraber oturdukları, ardından Ö.K.'nin işi çıkması sebebiyle kafede şüpheliyle yalnız kaldığını anlattığı öğrenildi.

CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU, DARP ETTİ

Z.Y. kısa bir süre sonra kalkmak isted, fakat şüpheli ısrar edince bu durumdan rahatsız oldu ve kalkmak üzere ayağa kalktı. Şüpheli burada mağdur kadını kendisine doğru çekerek koltuğun üzerine attı. Z.Y. ise kendini korumak için masada duran bir bardağı Umut Karagöz'ün kafasına indirdi, bu esnada eli kesildi.

İddianamede, şüphelinin öfkeli bir şekilde mağdur Z.Y.'yi saçından sürüklemek suretiyle tuvalete kadar götürdüğü, burada önce dövdüğü, ardından üzerindeki kıyafetleri çıkararak cinsel ilişkiye zorladığı ifade edildi.