Cumhurbakanı Erdoğan,"Para destelerini, demetlerini gördünüz mü? Hayırdır yav ne iş bu? Bu durum başka bir dönemde başka bir partinin başına gelse yer gök yıkılır. 31 Mart'ta hesabını sorun.Sandık sonuçları açıklanınca rezil rüsva olmuşlardı, bilerek yaptıkları provokasyonlar, söyledikleri yalanlar yüzünden ne milletten özür dilediler ne yalanlarından döndüler.

Biz kaybedelim diye bir de paçamıza yapışanlar çıktı. Biz kaybettikçe kazanan kim, tek parti faşizmi. Kazanmak için değil bize kaybettirmek için paçamıza yapıştılar" ifadelerini kullandı.

Ankara’nın Çankaya tarafında, yapıldığı tarihten itibaren şehrin simgelerinden biri hâline gelen bir Atakule’si olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı mimarın tasarladığı Atatürk Cumhuriyet Kulesi ile şehre yeni bir sembol daha kazandırdıklarını söyledi.

Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin, Ankara’nın en yüksek binası sıfatıyla 197 metreden şehri selamlayacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bünyesindeki kütüphanesi, spor salonu, kafeteryası, nikâh salonu, sergi salonu, seyir alanı, lokantası ve diğer birimleriyle ziyaretçilerine unutulmaz hizmetler verecek. Kulenin en üst kısmında yer alan Selçuklu yıldızı, zaten başlı başına buraya vurulmuş bir Ankara mührüdür” diye ekledi.

Türkiye’nin, son 21 yılındaki tüm atılımlarını eser ve hizmet siyasetiyle gerçekleştirdiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Demokrasi ve kalkınma hamlelerimizden istifade etmeyen ne tek karış vatan toprağı ne herhangi bir fert vardır” dedi.