CHP Ümraniye Gençlik Kolları eski Başkanı G.Ö.A. hakkında, 20 yaşındaki D.A. adlı kadını taciz ettiği iddiasıyla açılan soruşturma sona erdi. Bu bağlamda şüpheli hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Şüpheli ise söz konusu suçlamaları reddetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) safından yüz kızartan skandallar gelmeye devam ediyor. Önce Maltepe'den gelen taciz skandalının ardından ihbarların ardı arkası kesilmemiş, G.Ö.A.'nın D.A. adlı kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiaları patlak vermişti.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Şüphelinin iddianamedeki ifadesinde söz konusu suçlamaları reddettiği ortaya çıktı. D.A.'nın parti kongresinden gelen talepleri yerine getirmemesi üzerine sinirlendiğini iddia eden şüpheli, genç kızla beraber aracıyla Dudullu Tepesi'ne gittiklerini, araçtayken kadına yönelik olarak cinsel suç işlemediğini ileri sürdü.

5 YIL HAPİS İSTEMİYLE İDDİANAME DÜZENLENDİ

Savcılık ise şüphelinin hakkında "Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Cinsel Saldırı" suçundan 2 seneden 5 seneye kadar hapis istemi ile iddianame düzenledi. İddianame İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. İddianamenin 15 gün içinde kabul veya reddedilmesi yönünde karara varılması bekleniyor.