Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), her gün yeni bir skandalla gündeme geliyor. Son bir haftadır taciz ve tecavüz skandalları arka arkaya ortaya çıkan CHP'de şimdi de CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı'nda bir kadının taciz edildiği iddiası öne sürüldü.

CHP'de Avcılar, Esenler ve Ümraniye, teşkilatlarında ortaya çıkan taciz vakalarının ardından bir kadının CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı'nda tacize uğradığı iddiaları gündeme oturdu.

CHP'DE TACİZ BU KEZ SULTANBEYLİ'DE

CHP Sultangazi İlçe Başkanlığı'nda tacize uğradığını iddia eden kadın, yardım vaatleriyle CHP Sultangazi İlçe Başkanı M.P. ile tanıştıklarını, en başta kendisine gerçekten yardımcı olduğunu fakat sonradan cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

'BANA KÖTÜ GÖZLE BAKMAYA BAŞLADI'

Cezaevindeki eşinden tehditler aldığını söyleyen genç kadın, konuyu CHP Kadın Kolları'na iletti ve ilçeye davet edildi. CHP Sultangazi İlçe Başkanı M.P. ile burada tanıştığını söyleyen genç kadın, başkanın kendisi için elinden geleni yapacağını beyan ettiğini söyleyerek, "Numaramı verdim, o da kendi numarasını bana verdi. Başımdan bir olay geçti. Olayı anlatınca bunu koz bildi kendine herhalde, bilemiyorum. Bana karşı kullanmaya, bana kötü gözlerle bakmaya başladı." ifadelerini kullandı.

KÜRTAJ İŞLEMİ İÇİN YARDIMCI OLDU

Genç kadın, biriyle ilişkiye girdikten sonra hamile kaldığını, durumu CHP Sultangazi İlçe Başkanı M.P.'ye anlattıktan sonra başkanın kendisine kürtaj için yardım ettiğini söyledi. Genç kadın, "Onun yardımıyla Gazi Hastanesi'nde kürtaj oldum. Kısa zaman sonra beni iş için Gazi'deki emlak ofisine çağırdı. İlk yaklaşımı o gün oldu. Beni zorla öpmeye kalktı, hatta öptü de. Ben biraz sert çıkışınca işin rengi değişti. Beni oraya planlı bir şekilde, sahip olmak için çağırdığını düşünüyorum. Ben ona 'baba' diyerek hitapta bulunuyordu. Son dönemde geceleri bana 'aşkım' yazmaya başlamıştı." dedi.

TEHDİTLER SAVURDU, DARP ETTİ

M.P'nin, kadının yaşananları ortaya dökmesinden korktuğu için tehdit savurmaya başladığını, hatta parti toplantısındayken kendisine rastladığı zaman konuşur korkusu ile kendisini itip çenesini sıkarak darp ettiğini iddia eden genç kadın şu ifadelerle devam etti:

"Susmam için bana aracı ile Küçükköy'de 2 bin 500 TL para getirdi. Ek olarak eşi ile beraber bir kafede benimle buluşup konuşmak istediğini söyledi. Kafeye gidince Gazi'den 10-15 kişilik bir grup adamı üzerime saldı. Telefon açtım, gitmezlerse polisi arayacağımı söyledim. Öyle söyleyince kaçtılar."