Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik Öztrak, Türkiye'de can ve mal güvenliği olmadığını öne sürerek yatırımcılara gelmemeleri husunda uyarıda bulundu. Skandal ifadeler kullanan Öztrak, CHP zihniyetinin her şeye rağmen hükümet karşısında olacağını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u dahi savunacak kadar düşen Öztrak, "Dış politika parti kongrelerinin malzemesi olunca diplomatik üsluptan uzaklaşılıyor." ifadeleriyle Başkan Erdoğan'ın karşısında yer aldığını açık bir şekilde belli etti ve faşist Fransa'yı savundu.

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ YOK

MYK sonrası basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, Türkiye'ye yabancı sermaye girişini engellemek adına ülkede can ve mal güvenliği olmadığını, bu koşullar altında yatırımın da olamayacağına ilişkin skandal açıklamalarda bulundu. 

Fransa'nın boykot kararını görmezden geldi

Öztrak, boykot kararını öncelikli olarak Fransa'nın başlattığı gerçeğini dikkate almadı. Skandal ifadelere yer veren Öztrak, "Eğer karşı taraf böyle bir boykotu uyguluyor ise Türkiye de karşılık vermelidir." dedi.