CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partide istenmeyen eleman haline geldi. Son dönemlerde Türkiye'yi yöneteceğine ilişkin iddialarla gündemde durmaya çalışan Kılıçdaroğlu, tıpkı kaybettiği seçimlerde olduğu gibi anketlerde de son sırasını kimseye kaptırmıyor.

Cumhurbaşkanı olma hayaliyle yanıp tutuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir darbe de hayali anketlerden geldi. Optimar Araştırma Şirketi'nin Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile ilgili yaptığı anketteki sonuç, Kılıçdaroğlu'nun CHP'de istenmeyen eleman olduğunu ortaya koydu.

CHP SEÇMENLERİ BİLE İSTEMİYOR

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ne ilişkin bir anket yapan Optimar Araştırma Şirketi'nin söz konusu anketinde, Kemal Kılıçdaroğlu son sırada kendine yer buldu. Vatandaşlar, "Muhalefet partisinin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" sorusuna yanıt verdi. Anket sonuçlarına göre Abdullah Gül ve Kemal Kılıçdaroğlu, son sırada yer aldı.

 

ABDULLAH GÜL İLE SON SIRADA YER ALDI

CHP seçmenleri, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözde liderliğinden memnun kalmadı. Son dönemlerde sürekli yüz kızartıcı taciz ve tecavüz vakalarıyla gündemden düşmeyen CHP'de Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamalar, belli kesimlere ve dahi Cumhurbaşkanı'na yönelik sarf ettiği sözler ve hakaretler, seçmenin canına tak etti. Anket sonuçlarına göre Abdullah Gül ve Kemal Kılıçdaroğlu son sıralarda yer aldı.

HİZMET YAPMAYAN MANSUR YAVAŞ ZİRVEDE

Anket sonuçlarına göre, Ankara'da hizmet yapmadığından ötürü sık sık eleştirilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın en üst sırada yer alması dikkatlerden kaçmadı.