Fenerbahçe-Trabzonspor derbi maçı geçtiğimiz gün oynandı. Ancak maçtan önce CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç tarafından yapılan skandal bir paylaşım, CHP'nin zihniyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Maç öncesi skandal bir paylaşımda bulunan İlayda Kılınç, "Yıkılsın Trabzon, enkazını göreyim. Sana şehir diyenin a… s…" ifadeleriyle tüm tepkileri üzerinde topladı.

İLAYDA KILINÇ'TAN TRABZONLULARA BÜYÜK HAKARET

Maç öncesi sosyal medya platformu Twitter üzerinden Trabzonspor karşıtı bir paylaşımda bulunan İlayda Kılınç, kendisine ait "ilaydaakilinc" kullanıcı adına sahip olan hesabından yaptığı paylaşımla Trabzonlulara ağır hakaretler savurdu. Bir fotoğraf paylaşımının üzerine söz konusu küfürleri yerleştiren İlayda Kılınç, "Trabzon şehri yer yüzünden silinsin" pankartının açılmış olduğu bir fotoğrafı özellikle seçen İlayda Kılınç'a tepkiler çığ gibi yağdı.

O PAYLAŞIMA TEPKİLER SERT OLDU

Paylaşıma tepkiler çok sert olunca İlayda Kılınç çareyi hesabını kapatmakta bulsa da CHP'nin rezilliği bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Paylaşıma tepki gösterenlerden AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, "Ey CHP başkan yardımcısı makamı verdiğiniz şu şeylerinize bir ayar verin. O pis holigan ağzı ile Trabzon'u lekelerim sanmasın." dedi.

CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı ise İlayda Kılınç hakkında bugün disiplin soruşturulması başlatılacağını, söz konusu paylaşımda kullanılan üsluptan ötürü herkesten özür dilediklerini söyledi.