Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Antalya İl Başkanı olan Nusret Bayar, İçişleri Bakanlığını  yılbaşı genelgesi ile 31 Aralık 2020 saat 21:00'da başlamış olup 4 Ocak Pazartesi günü saat 05:00'da sona erecek olan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği görüldü. CHP'li Bayar'ın ihlali sosyal medya hesabından yaptığı, "1 Ocak 2021 Demre / Taşdibi plajında baharı andıran bir havada yeni yılın ilk denizine girdim" sözleri ve fotoğrafının yer aldığı paylaşımla ifşa oldu.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar

Polis İhbar kabul etti

Kısıtlamayı hiçe sayıp denize giren CHP'li İl Başkanı Nusret Bayar'ın, sosyal medyada yer alan paylaşımı nedeniyle yapılan ihbar ile Demre İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne davet edildi. İl Başkanı Bayar'a Demre Taşdibi plajında kısıtlamayı ihlal ettiği için cezai işlemin uygulanacağı belirtildi.

Bu ilk ihlal değil

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nusret Bayar'ın bu ilk ihlali olmadığı öğrenildi. Bayar'ın Eylül ayından koronavirüs temaslısı olduğu bu bağlamda 14 gün süresince karantinada kalması gerekirken ilçe gezilerine çıktığı tespit edilmiişti.