Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içindeki gizli suçlular iki hafta önce patlak vererek zihniyetlerini kamuoyuna gösterdi. Parti içinden pek çok kişinin adı, "taciz" ve "tecavüz" gibi utanç verici kelimelerin yer aldığı başlıklarda geçti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, geçtiğimiz haftalardan beri bu skandallara karşı tek çift laf etmedi. Tacizlere ve tecavüzlere karşı hiçbir şey olmamış gibi davranmayı tercih eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu için, "Tecavüze susma!" çağrısında bulunuldu.

KILIÇDAROĞLU NE KADAR ZAMANDIR SUSUYOR?

Son dönemde CHP içinde ortaya çıkan skandallar yeri göğü inletirken partinin yönetiminde bulunan isimlerin bu konuda sessiz kalması, bütün kesimlerden tepki almalarına yol açıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun böyle bir konuda dahi sessizliğini koruması, hem parti içindekilerden, hem de muhalif tabanlardan tepki gelmesine sebep oluyor.

Bu tepkilere ek olarak, CHP Lideri'nin suskunluğuyla ilgili, "tecavuzesusma.com" adlı bir internet adresinin açıldığı öğrenildi. Söz konusu sitede, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ne kadar zamandır tecavüzlere ve tacizlere sustuğu, CHP içindeki iğrenç skandal olaylarla birlikte yer alıyor.

Buna göre Kılıçdaroğlu, tam 15 gün, 20 saat, 29 dakika ve 55 saniyedir partisinin içindeki skandal olaylara karşı susuyor.

CHP İÇİNDEKİ TACİZ VE TECAVÜZ REZALETLERİ

Sitede, CHP içinde yer alan bütün rezaletler bir bir sıralanıyor. Burada, CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz'ün, genç bir kıza cinsel saldırıda bulunmasından, eski CHP'li vekil Barış Yarkadaş'ın, teşkilatan çok sayıda taciz şikayetleri almaya başladığını ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da bu sebeple kendisini 'şov yapıyor' diye suçlamasına kadar bütün detaylar yer aldı.

Haber düzenleme: Ecem Köksal