CHP Adana İl Başkanlığı, bir skandala imza atarak Adana Büyükşehir Belediye binasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafıyla birlikte bir destek mesajının yer aldığı afişi astırınca büyük tepki aldı.

Skandal bir hareketle hizmet binasını adeta parti merkezine çeviren CHP'ye, AK Partili siyasetçilerden büyük tepki geldi. Tepkilerini sosyal medyadan ortaya koyan siyasetçiler, CHP'ye çok sert sözler sarf etti.

PROPAGANDAYA GELİNCE PARA VAR, MAAŞINI İSTEYENLERE YOK

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan işçiler, maaşlarını alamamaları hususunda şikayetçiydi. Belediye, bu sebeple sürekli olarak eleştiriliyordu. İşçilerin alın teri ile kazandığı, kendilerine teslim edilmesi paralar, CHP'nin propaganda çalışmalarına gidiyor. Bunun son örneğini de Adana Belediyesi vermiş oldu. CHP Adana İl Başkanlığı, belediye binasına propaganda mesajlarıyla dolu bir afiş astırdı.

'CHP'LİLER BEDEL ÖDEMEYE HAZIRDIR'

Söz konusu afişte CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir fotoğrafına yer verildi. Mesajda ise Türkiye'deki birlik, dirlik ve Türk halkının refahıyla mutluluğu için sözde bütün CHP'lilerin her zaman ve her mekanda bedel ödemeye hazır vaziyette olduğu ifade edilerek, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yalnız değil." şeklinde bir ibareye yer verildi.

CHP'Lİ OLMAYAN GİREMEZ YAZIN DA TAM OLSUN

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye binalarının bir siyasi propaganda aracı olarak kullanılamayacağını söyleyerek sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş ise, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Belediye binasına koca bir CHP bayrağı asılmış. Oldu olacak, 'CHP'li olmayanlar giremez' yazın da tam olsun, bu iş bitsin." şeklinde tepki gösterdi.