Aile fertleriyle sohbet edip, çay içen Bakan Özhaseki, kendisiyle tanışmak isteyen Sude Naz ve Elif’in de bayramlarını kutladı.

Bakan Mehmet Özhaseki, Hatay temasları sırasında Güney Kore Dostluk Kardeşlik Geçici Konaklama Merkezinde kalan depremzede Bayraktar ailesini ziyaret etti. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde enkaz altında kalan ve 9 saat sonra kurtarılan Bayraktar ailesi, Bakan Mehmet Özhaseki’yi evlerinde ağırladı. Bakan Özhaseki, aile fertleriyle sohbet etti, çaylarını içti.

ÇOCUKLARA BAYRAM HARÇLIĞI VE HEDİYELERİNİ VERDİ

Ailenin 14 yaşındaki çocuğu Abdurrahman’ın enkaz altında kalarak vefat ettiğini öğrenen Bakan Özhaseki, “Anneye, babaya, bize de inşallah şehadet eder, şefaat eder.” dedi. Kendisiyle tanışmak isteyen ailenin kızları Elif ve Sude Naz ile de bayramlaşan Bakan Özhaseki, bayram harçlıklarını ve hediyelerini verdi. Elif ile sohbet eden Bakan Özhaseki, “Benim kızımın adı da Elif.” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZA BOL BOL SELAM SÖYLEYİN”

Aile ziyareti sonrası merkezde kalan diğer ailelerin çocuklarına da bayram hediyelerini dağıtan Bakan Özhaseki, geçici konaklama merkezinde kalan diğer depremzedelerden de büyük ilgi gördü. Bir depremzedenin, “Cumhurbaşkanımıza bol bol selam söyleyin” sözleri üzerine Bakan Özhaseki, “Bol bol dua edin inşallah” diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine vatandaş, “Dualarımız sizinle bakanım, Allah’a emanetsiniz.” şeklinde cevap verdi.