İş insanı Ümit Aslan, eski eşi Ceren Hindistan'ın 5 yaşındaki kızları Arya Rima'ya düzgün bakamadığını öne sürerek velayet davasına girişmişti. Ancak geçen hafta bu davayı kaybettiğini öğrendi. Mahkemenin aldığı karara göre Ümit Aslan, Arya'yı yatılı olmamak kaydıyla görebilecek.

Öte yandan oyuncu Ceren Hindistan, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamayla yakın zamanda çok daha büyük, şoke edici açıklamalar yapacağını takipçilerine duyurdu.

Hindistan: Çok büyük açıklamalar yapacağım

Sosyal paylaşım platformu Instagram'daki hesabının hikayeler bölümüne kızı Arya'nın bir fotoğrafını yükleyen Hindistan, fotoğrafın üzerine bir bilgilendirme mesajı iliştirdi. Mesajında, kızı Arya'nın sağlık durumunu merak edenlere teşekkür eden Hindistan, mesajların kendisini duygulandırdığını dile getirdi.

Tüm davaları kazandığını söyleyen oyuncu, kazanacak son bir davası daha kaldığını, o davayı da kazanacağına kesin gözüyle baktığını belirtti. Ceren Hindistan yakın zamanda çok büyük açıklamalar yapacağını da bildirerek takipçilerine, "Takipte kalın." dedi.