Gelecek Partisi'nin ev sahipliğinde "Büyük İstanbul İftarı" etkinliği düzenlendi.

Yenikapı Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen davete vatandaşların yanı sıra Millet İttifakı paydaşları da geniş katılım gösterdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğindeki programa, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun davetlilere hitap ettiği programdan fotoğraflar servis edilirken Canan Kaftancıoğlu'nun duaya el kaldırdığı kare dikkat çekti.

"OY İÇİN NELER YAPIYOR"

Laik-seküler çizgisi ile dikkat çeken ve bu çizgideki paylaşımları ile tanınan Kaftancıoğlu'nun iftar sofrasında duaya el kaldırması "yapmacık" ve "oy için neler yapıyor" yorumlarına neden oldu.

“SEÇİMİ KAZANIRSAK TAKİYYE YAPMAKTAN KURTULACAĞIZ”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu daha önce katıldığı bir programda seçimi kazanmaları durumda sağa şirin görünmek için onlar gibi davranmaktan kurtulacaklarını söylemişti.