Can Ataklı yayında yaptığı açıklamada "Ortada bir mağduriyet yok... Müthiş bir operasyon... Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı büyük hatadır." ifadelerini kullandı.

Can Ataklı’nın bugünkü yayınında yaptığı açıklamalar;

Ortada bir mağduriyet olmadığı görülüyor. Meral Akşener koştu, geldi. Yüzlere bakın; burada üzüntü var mı? Burada bir üzüntü var mı? Tam tersi: ‘Yaşasın, gökte aradığımızı yerde bulduk.’

“MÜTHİŞ BİR OPERASYON”

Anket şirketleri beynimize dayamışlar hep iki kişiyi. Üçüncü adayı hiç göstermediler. Üçüncü aday hep Kılıçdaroğlu oldu. İki belediye başkanı, Kılıçdaroğlu’nu hep ezdi. Bunu yaptılar. Müthiş bir operasyon.

Ooo tamam, İmamoğlu çok güzel. Ne mağduru kardeşim.

“KILIÇDAROĞLU, YA PANİKLEDİ YA DA ÇOK ÖFKELENDİ”

Şimdi gelelim Tayyip Erdoğan cephesine. Bir adamın İmamoğlu’nu kendi eliyle cumhurbaşkanı seçtirecek hale getirmesi mümkün mü kardeşim? Bunları düşünmeden ‘Mağduriyet var.’ Mağduriyet falan yok şu anda. Onu söyleyeyim. Bir anda Ekrem İmamoğlu, olayı mağduriyete çevirince, Kılıçdaroğlu, ya panikledi, ya da çok öfkelendi.

“EKREM İMAMOĞLU'NUN YAPTĞI BÜYÜK HATADIR”

‘Ya bir dakika arkadaş ya, sen bana kazık atıyorsun.’ Hemen kampanya başladı bakın. Bir hafta önceden biliyoruz zaten. Yani dün sabah karar verilmedi ki, Ben bir Almanya’ya gideyim demedi.

Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı büyük hatadır.

“SEVİNCİNİ O KADAR SAKLAYAMADI Kİ...”

Sevincini o kadar saklayamadı ki. “Her şey çok güzel olacak” dedi, “Adayım” dedi. Böyle bir aptallık olabilir mi?

“ KARDEŞİM KARŞINDAKİ TAYYİP ERDOĞAN”

Kılıçdaroğlu bilmiyor muydu bunu? Kazık yiyeceğini düşünmemişti. İmamoğlu “16.00’da herkesi bekliyorum” dedi. Bu beklenmedik bir şeydi. Akşener, atladı geldi. Bir emrivaki daha yaptı İmamoğlu, “Yarın, 6’lı masayı davet ediyorum” dedi. Kimse şunu düşünmesin; “Ekrem İmamoğlu’na bir şey oldu. Tamam artık, önünü kimse tutamaz. Zaten halk da onu istiyor.” Bu kadar basit değil bu işler. Çocuk oyuncağı değil bu. Kardeşim karşındaki Tayyip Erdoğan, hala anlamadın mı?