Başrollerinde Kubilay Aka ve uzun süre sonra ekranlara geri dönen Bensu Soral’ın yer aldığı Cam Tavanlar dizisinin ekran macerası kısa sürdü. Henüz 8 bölüm olmuşken final kararı alınan Cam Tavanlar dizisinin izleyicileri, final tarihini de merak etti. Bensu Soral ve Kubilay Aka, Cam Tavanlar dizisinin final kararından sonra sosyal medya hesapları üzerinden peş peşe veda paylaşımlarında bulundu. 

Cam Tavanlar dizisi, 4 Ağustos’ta ekrana gelecek olan 8. Bölümüyle son kez izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

BENSU SORAL'IN PAYLAŞIMI

Cam Tavanlar'ın Leyla'sı Bensu Soral, veda paylaşımında 'Her son yeni bir başlangıç. Başta benimle bu yolculuğa çıkan canım partnerim Kubilay Aka'ya, bana her işimi kolaylaştırdığı ve o bitmez tükenmez pozitif enerjisi için sonrasında çılgın yönetmenim Fehmi Öztürk'e bana öğrettikleri ve kattıkları için çok teşekkür ederim! Sizinle olmak bir harika.’

‘Ve Cam Tavanlar dizimizin yayınında, yapımında, kamera önünde-kamera arkasında emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık. Sizinle çalışmak çok ama çok eğlenceliydi! Hepinizi çok seviyorum. Her şey kötüye gidiyormuş gibi olduğunda, durup bir elma ye. Önce bir dur yani, Biz hep öyle yapıyoruz' ifadelerini kullandı.

KUBİLAY AKA'NIN PAYLAŞIMI

Kubilay Aka’da partneri Bensu Soral gibi fotoğraflarını paylaşarak ‘Biz bitirdik. Elimizden geldiğince çalışıp çabalayıp sizlere son iki bölüm bıraktık geride. Bu sabah son set sabahımızdı. Çok güzel dostlar arkadaşlar edindim. Başta bembeyaz bir kalbe sahip Bensu Soral, sana binlerce teşekkürler her şey için iyi ki tanıdım seni.'

'Fehmi Öztürk hojjamm her konuda yanımda olduğun için çok teşekkür ederim. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. İyi ki varsınız. Nicelerine. Son olarak. Eyvallah Cem!’ ifadelerini kullandı.