Raporda yer alan 32 token, Bitcoin, USDT ve Ether dahil olmak üzere en büyük kripto para birimlerinin tümünü kapsamaktadır. Bybit, dijital varlık rezervlerinin doğru ve güvenli bir şekilde doğrulanması için karmaşık verileri verimli bir şekilde işlemek üzere Merkle Ağacı yapısını kullanan gelişmiş bir kriptografik muhasebe prosedürü uygulamaktadır. Ankete dahil edilen diğer coinler: XRP, DOGE, APT, MNT, SOL ve çok daha fazlası.

Bybit'in kurucu ortağı ve CEO'su Ben Zhou, "Şeffaflığın hem bireysel kullanıcılar hem de bir bütün olarak kripto endüstrisi için gerekli olduğuna inanıyoruz" dedi. "Kullanıcıların piyasaya güven ve emniyetle katılmalarını sağlar ve borsaları yüksek davranış standartlarını korumaya teşvik eder. Bu nedenle, kullanıcılarımızın zincir üzerindeki varlıklarımızı kişisel olarak doğrulamasına olanak tanıyan, güvenilir ve etkili bir çözüm olan Merkle Ağacı’nı hayata geçirdik."

Bybit'in şeffaflığa olan bağlılığı, CoinGecko'nun Güven Puanı'nda mükemmel bir 10/10 ve 2023 CCData Crypto Exchange Benchmark Report'tan 'AA' derecesi de dahil olmak üzere olağanüstü sıralamaları ile daha da sağlamlaşmıştır. Bu ödüller, borsanın sektördeki en iyi uygulamalardaki liderliğinin altını çiziyor.

Zhou, "Kullanıcıların desteklenen ve güvende olan varlıklara erişimini genişletmek için Rezerv Kanıtı raporlamamızı ve token portföyümüzü genişletmeye devam edeceğiz" açıklamalarına devam etti.