Bursa'da geçen Cumartesi (7 Kasım 2020) yaşanan olay kan dondurdu. Yenişehir ilçesinde bulunan kırsal Terziler Mahallesi'nde ikamet eden Levent K., sosyal medya hesabından canlı yayın başlattıktan sonra karnına av tüfeği dayayarak kendini vurdu. O anlar saniye saniye canlı yayına yansıdı. 40 yaşında ve 3 çocuk babası olduğu belirlenen Levent K. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

İNTİHAR ETMEDEN ÖNCE CANLI YAYIN AÇTI

Levent K., sosyal medya platformu Facebook üzerinden bir canlı yayın başlattıktan sonra cep telefonunu sandalyenin üzerine sabitledi. Ardından İ.A. adlı bir şahsa borçlu olduğunu, bu sebeple intihar edeceğini belirtti. O esnada evdeki diğer kişiler odanın kapısına dayanarak adamdan kapıyı açmasını istedi. Ancak Levent K. kimseyi dinlemeden tüfeği ateşleyerek intihar etti. Adam kan içinde kalarak ağır yaralandı.

 

 

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri intikal etti. Kanlar içinde yerde yatan Levent K, ağır yaralı olarak Yenişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Doktorlar burada yaralı Levent K.'ya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından yaralı adamın Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevki gerçekleştirildi.

"Ölürsem kurtulurum sanmıştım" dedi

Doktorların müdahalesi ile Levent K. kurtuldu. Ardından hastanede jandarmalara ifade veren adam çok borcu olduğunu, bu sebeple icralık olduğunu ifade etti. Ölürse kurtulacağını sandığından ötürü kendini vurduğunu söyledi.