Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesinde 16 LV 550 plakalı park halindeki bir otomobil içerisinde oturan Orhan Eren ve arkadaşı Orhan Aksu, sonradan gelerek önlerini kesen 10 V 0672 plakalı otomobilden inen Levent K tarafından, pompalı tüfekle kurşun yağmuruna tutmuştu. Vücudunun çeşitli yerine isabet eden mermilerle sürücü Orhan Eren direksiyon başında, otomobilden kaçmaya çalışan Orhan Aksu ise yolda yere yığılarak yaşamını yitirmişti

Bursa’da kanlı infaz: 2 kişi öldü

Kanlı İnfaz

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İki kişiyi öldüren zanlı Levent K, bugün adliyeye sevk edilerek hakim karşısına çıktı.

Levent K ifadesinde, "15 gün önce arabada içtiğin alkolün şişesini camdan dışarıya attım Orhan Eren gelip şişeyi almak istedi ben de benim şişemi alma dedim. Bunun üzerine tartışma çıktı ve Orhan Eren beni bıçakladı. Şimdide barışmak için yanlarına gittim yine tartışma çıktı ben de pompalı tüfekle ateş ettim" dedi.

Ölenler

CENAZELER MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Pompalı tüfekle saldırıda hayatını kaybeden Orhan Aksu'nun cenazesi memleketi Samsun'un Terme ilçesine, Orhan Eren'in cenazesi ise Zonguldak'ın Bakiler köyüne defnedilmek üzere gönderildi. Hakim karşısına çıkan Levent K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öldüren ve tutuklanan zanlı